Arbetsledare

Arbetsledare – inriktning försäkringsfrågor

Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda. Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka.

Företagspresentation
Företaget bedriver sedan starten 2006 en miljövänlig byggkoncern, med 50 anställda, som utför entreprenader inom ROT och Nyproduktion åt både företag och privatpersoner. Företaget erbjuder högkvalitativa byggnadsarbeten, renoveringar och stambyten genom hög kompetens och service.

Tjänstebeskrivning
I rollen som Arbetsledare har du en självgående roll i projekt med ett stort ansvar för att planera, leda och åtgärda arbetet för försäkringsskador. Du kommer att ha nära kontakt med försäkringsbolag, underentreprenörer och kunder. Vidare har du helhetsansvar för kalkylering, arbetsledning och besiktning av projekt. För denna tjänst rapporterar du till avdelningschefen för försäkringsskador.

Hos vår kund får du möjlighet att utvecklas i ett företag med god stämning i en expansiv fas. Du blir en del av en entreprenörsdriven verksamhet som satsar på hög kvalitet, hög kompentens och service.

Krav på person
Du som söker denna tjänst har en fullständig gymnasieutbildning samt att du har en bakgrund inom byggbranschen som arbetsledare, förman eller snickare. Vi ser även att du har god vana från olika datorsystem, främst erfarenhet av kalkylprogrammet MEPS. Körkort B och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav.

Övrigt

Plats: Stockholm/Årsta

Anställningsform: Tillsvidare Heltid

Lön: Enligt överenskommelse.

Urval: Ansökan innehållande CV.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Rebecka Fihn på Talent ME 040-30 22 25

Du skickar in Din ansökan genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna process så välkommen med din ansökan snarast.

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Tack för din ansökan, vi önskar dig en trevlig dag.