Ekonomiansvarig till Skånes Fotbollförbund

Vill du arbeta i en mindre organisation där fokus ligger på samarbete och god laganda? Kanske är du fotbollsintresserad eller tycker att det är viktigt att bevara ett rikt föreningsliv i Sverige? Då har du nu möjligheten att söka tjänsten som ekonomiansvarig för ett av det störta fotbollsförbunden i Sverige.

Om Förbundet
Skånes fotbollförbund är ett av de största distriktsförbunden inom svensk fotboll. I Skåne finns det 380 fotbollsföreningar och vi administrerar 50 000 matcher per år och totalt finns det ca 27 000 ungdomsspelare och ca 35 000 licenserade seniorer. Förbundet sitter i moderna lokaler i Husie och har ett 20-tal anställda. Skånes fotbollförbund omsätter ca 25 MSEK per år.

Om rollen
Som ekonomiansvarig är du ansvarig för ekonomi- och personaladministration för förbundet. Arbetet är varierande och du kommer att jobba med de flesta förekommande uppgifter inom budgetering, redovisning, bokslut, löner,etc. Du kommer att arbeta med ekonomiska frågor för pågående och kommande projekt vad gäller framtagning och uppföljning av budget, samt analys av utfall. Du kommer även att vara med i arbetet med att utveckla och effektivisera förbundets ekonomihantering och -styrning. Du rapporterar direkt till förbundets VD och ingår även i dess ledningsgrupp.

Du som söker
Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi och som arbetat minst tre år med ekonomihanterings- och ekonomiadministrationsarbete. Du bör ha erfarenhet av följande; löpande bokföring, fakturering, betalningar,budgetering, årsredovisning och bokslut med fördel från ideella föreningar. Du är pedagogisk samt analytisk och förväntas ha förmågan att förmedla tydliga budskap och koncept vidare inom förbundet. Du sätter din egen agenda, driver framåt, levererar kvalitet och agerar givet för förbundets bästa.

 

Placeringsort: Malmö

Start: Enligt överenskommelse

Omfång: 75-100 %

Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan: Senast den 30/9 vill vi ha din ansökan. Observera att urval sker löpande.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Fihn på Talent ME på 040-30 22 25

Du skickar din ansökan genom att klicka på knappen ansökan nedan.

Talent ME är en smart, kostnadseffektiv och komplett partner vid rekrytering och bemanning. Med hjälp av våra förenklade och förbättrade rekryteringsprocesser, som vi anpassar efter varje kund och varje rekrytering, förser vi våra kunder med just den kompetens, erfarenhet och person som de behöver – så smidigt och snabbt som möjligt
www.talentme.se