Ekonomiassistent/Redovisningsekonom

Är du i början av din karriär eller har arbetat några år i en liknande tjänst? Har du som ambition att arbeta heltid men kan tänka dig att börja på 75 %? Vill du dessutom arbeta i ett härligt arbetsteam med högt i tak och nära till skratt? Sök då tjänsten som ekonomiassistent redan idag!

 

Om företaget
Stockholms Elbolag är ett svenskt privatägt elbolag som satsar på svensk naturlig energi. Företaget arbetar för ett hållbart Sverige och har därför skapat en helt ny certifiering vad gäller förnybar energi. Certifieringen ställer krav på att energin ska komma 100 % från Sverige samt vara 100 % producerat från vindkraftverk. Stockholms Elbolag har kontor i både Stockholm och Löddeköpinge men har kunder i hela Sverige. Företaget är under stark tillväxt och förväntas växa varje dag vilket innebär att du har goda möjligheter att få vara med och påverka företagets framväxt samt hur arbetet ska planeras och genomföras.

 

Arbetsuppgifter
I din roll som ekonomiassistent kommer du att stötta verksamheten inom diverse ekonomirelaterade arbetsuppgifter samt självständigt sköta den löpande bokföringen. I arbetet ingår också kundkontakt och det är dig kunderna kommer ringa till när det gäller alla fakturafrågor mm. Du kommer också att arbeta proaktivt för att se till att kunders fakturor inte hamnar hos inkasso. Tjänsten är förlagd till 75 % till att börja med, men med stor chans till heltid framöver för den som vill. På kontoret i Löddeköpinge sitter 7 personer och ekonomiavdelningen består av en ekonomichef som du kommer att arbeta under och stötta genom att plocka fram rapporter av olika slag ur Pyramid samt göra sammanställningar och beräkningar mm.

 

Vi söker dig som

Du som söker har som lägst YH-utbildning inom ekonomi alternativt några års erfarenhet som ekonomiassistent. Du kommer arbeta i ett flertal olika ekonomi- och kundsystem och vi ser därför att du har ett brinnande intresse för affärssystem gärna med praktisk erfarenhet från Pyramid eller Fortnox.

Du är en person som tar ansvar över ditt eget arbete och är van att arbeta självständigt. Du är serviceminded och tycker om att arbeta nära kunden. Du har lätt för att sätta dig in i en ny verksamhet och kan snabb se vad som behöver göras. Som person tycker du om att arbeta i en stöttande roll till resten av verksamheten och är inte rädd för att ta dig an nya arbetsuppgifter efterhand. Du har god kommunikativ förmåga både skriftligt och muntligt i så väl svenska som engelska. Kontoret i Löddeköpinge har en engagerad personal och du ska gilla att arbeta i ett företag med högt tempo och korta beslutsvägar.

 

Start: Omgående 

Ort: Löddeköpinge

Webbsida: http://www.stockholmselbolag.se/

Lön: Individuell lönesättning

Anställningsform: 75 % med chans till heltid

Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Rebecka Fihn på Talent Me: 040-30 22 25

Du skickar in Din ansökan genom att klicka på knappen SÖK JOBBET.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna process så välkommen med din ansökan snarast.