HR-ansvarig till Finest Cosmetics Nordic

Söker du en spännande utmaning i ett ungt företag med positiv och öppen attityd? Är du redo att anta utmaningen som HR-ansvarig? Då ska du söka tjänsten hos detta dynamiska och snabbt växande företag redan idag!

Om företaget
Finest Cosmetic Nordic AB är den auktoriserade distributören för hela Norden av Anastasia Beverly Hills – världens mest exklusiva, glamorösa och kompletta varumärke för ögonbryn och makeup. Finest Cosmetics Nordic AB (FCN) drivs av visionen: ”att bli den största leverantören av makeupprodukter i Norden”. Företaget har tydliga värdeord som de ständigt strävar efter att leva upp till i företaget. FCN har dessutom ett stort varmt hjärta för alla i vår omvärld.

Om tjänsten
I din roll som HR-ansvarig förväntas du självständigt och aktivt driva HR-arbetet hos oss, vilket innebär både operativt och strategiskt arbete. Du får ett brett och utmanande arbete inom HR där du dessutom får vara med och bidra till FCN’s utveckling. Dina arbetsuppgifter innefattar att ge kvalificerat stöd i alla förekommande HR-frågor såsom arbetsrätt och arbetsmiljö. Löneadministration, lönekartläggning samt övrig HR-administration är inkluderat i tjänsten.

Du kommer även att agera som VD:ns högra hand genom att stötta och avlasta VD:n inom en mängd spännande områden. Därigenom arbetar du nära företagets själ i ett högt tempo med mycket omväxling.

Du förväntas bidra till våra tillväxtmål genom att säkerställa vår kompetensförsörjning, främja en stark företagskultur och genom att verka för att FCN är en attraktiv arbetsplats där personalen trivs och är motiverad i sitt arbete.

Vi söker dig som
Vi söker dig med högskoleexamen inom personal och arbetsrätt eller motsvarande. Vi ser gärna att du arbetat som HR-generalist i ett par år och har erfarenhet av brett HR-arbete. Eftersom rollen innebär självständigt arbete krävs att du har god tilltro till din egen förmåga och är trygg i din roll som HR-ansvarig. Som person är du driven, strukturerad och har lätt för att arbeta systematiskt med flera arbetsuppgifter parallellt. Vi ser att du är glad och positiv och har lätt för att lära, känna, lyssna och förstå personal.

  • Start: Enligt överenskommelse 
  • Arbetsgivare: Finest Cosmetics Nordic
  • Plats: Höör
  • Omfattning: Heltid
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Talent ME. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter Marcus Engblad eller Rebecka Fihn på 040 302225. 

Du skickar in Din ansökan genom att klicka på knappen SÖK JOBBET ovan. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Vi arbetar med löpande urval i denna process så välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 30/11 2017.