IT-tekniker med passion för service!

Har du ett brinnande teknikintresse? Är du sugen på att arbeta i ett innovativt och expansivt företag? Ta chansen och ansök redan idag eller tipsa en vän du tror kan passa! Vi erbjuder en social arbetsplats med goda karriärmöjligheter, bra förmåner och en chans att vara med och bygga upp vårt affärsområde för IT.

Om företaget

EXAL tillhandahåller tjänster som alla underlättar för våra kundföretag att skapa mervärde. Våra fyra affärsområden är Reklam & Kommunikation, Redovisning & Bokföring, Rekrytering & Bemanning, och IT-drift och Underhåll. Vi tror på personliga möten och tillgänglighet för våra kunder. Vi drivs av att kunna erbjuda vår expertis och se andra företag växa. Vi som arbetar här tror på att allt är möjligt och att tillsammans är vi starkare än var för sig.

Arbetsuppgifter

I din roll som It- tekniker hos oss sköter du våra kunders IT-drift och underhåll. Du ser till att kunderna har de produkter som behövs och passar deras verksamhet. Du ser till att de har rätt program installerade och att driften flyter på utan problem. Du supportar kunder på plats, via Teamviewer eller telefon. Du arbetar aktivt för att få in nya kunder och ser till att leverera hög kvalité till våra befintliga kunder. Du ingår i ett team med andra It-tekniker samt en Account manager som hjälper till med kunderna.

Kvalifikationer

För att vara framgångsrik i denna roll har du några års erfarenhet av IT-support. För att lyckas i rollen krävs att du är målfokuserad, kommunikativ och flexibel. Förutom dina tekniska kunskaper kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en serviceinriktad problemlösare. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, på såväl svenska som engelska. Det är också viktigt att du trivs med att växla mellan att arbeta självständigt och i grupp samt har lätt för att samarbeta med andra.

  

Start: Enligt överenskommelse

Arbetsgivare: EXAL AB

Hemsida: www.exal-group.com

Plats: Malmö

Anställningsform: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse.

Urval: Ansökan innehållande personligt brev och CV. Urval sker löpande.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rebecka Fihn på Talent MErf@exal-group.com

Du skickar in Din ansökan genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna process så välkommen med din ansökan snarast.

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Tack för din ansökan, vi önskar dig en trevlig dag.