Kundnära roll inom affärssystem

SportAdmin har sedan starten värnat om att kunderna ska få en bra uppstart och därefter riktigt grym support. Allteftersom fler föreningar ansluter sig till SportAdmin behöver de utöka med fler medarbetare, för att fortsätta erbjuda riktigt grym support. Är du deras nya supporthjälte? Sök då tjänsten redan idag!

Om företaget
SportAdmin är Sveriges största leverantör av mjukvara anpassad för idrottsföreningar. Bland deras kunder finns Malmö FF, Helsingborgs IF, IFK Kristianstad, Helsingborgs Simsällskap m.fl. Företaget expanderar i ett rasslande tempo och söker nu ytterligare en blivande stjärna till sin kundtjänst.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta tätt med support- och utbildningsteamet – ett litet härligt sammansvetsat gäng, och dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att hjälpa SportAdmins kunder med supportfrågor (både via telefon och mail). Du förväntas även arbeta med att skapa goda kundrelationer – här kommer du att vara en nyckelperson och vara ansvarig för företagets kundvård. Det innebär därmed att du kommer att ha kontakt med företagets kunder för att säkerställa att de får ut så mycket som möjligt av alla SportAdmins funktioner. En del administrativa uppgifter tillkommer utöver supportrollen.

Tjänsten kan inledningsvis vara en deltidsanställning med stor möjlighet till att i förlängningen övergå till en heltidsanställning – tillsvidare. Vi planerar att tjänsten ska tillsättas i december 2017/januari 2018 eller så snart som möjligt efter din tillgänglighet.

Du som söker
Vi söker dig som vill vara med på SportAdmins resa mot att erbjuda sina kunder “Sveriges bästa support”. Du brinner för service, är snabblärd och har god datorvana. Har du tidigare erfarenhet från kundtjänst är detta meriterande. Vi ser helst att du är duktig i Excel och berätta gärna hur du tidigare har använt Excel i skola eller arbetsliv. Om du har en idrottsbakgrund och erfarenhet av föreningslivet är detta meriterande.

SportAdmin erbjuder
Vi ställer givetvis höga krav på våra medarbetare men tillämpar stor frihet under ansvar.
Vi är ett aktivt gäng som gillar att idrotta – vilket kan innebära allt från ett träningspass på lunchen till härliga afterworks som kan innefatta beachvolley, gokart såväl som klättring. Flexibla arbetstider men förläggs främst på kontorstid 8-17.

Start: december/januari

Arbetsgivare: SportAdmin

Plats: Malmö

Anställningsform: 75 % – 100% (enligt överenskommelse)

Lön: Individuell lönesättning

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta info@talentme.se

Du skickar in Din ansökan genom att klicka på knappen ansök nedan.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna process så välkommen med din ansökan snarast. 

Vi undanber oss all kontakt från övriga rekryterings- och bemanningsföretag då vi samarbetar med Talent ME AB i denna rekrytering.