Lagermedarbetare till Ikaros

OM TJÄNSTERNA:

Ikaros Cleantech AB växer och behöver förstärkning till lagret. Arbetsuppgifterna består av kundkontakt, orderplock, truckkörning, uppackning och andra förekommande arbetsuppgifter för ett lager. Vi ser gärna att du arbetat med affärssystemet Pyramid.

VI SÖKER DIG SOM:

Du är kreativ, stresstålig, noggrann och lösningsfokuserad i ditt arbetssätt. Du ser vad som behöver göras och du får det gjort. Som person är du social och kommunikativ. Din fysik klarar med lätthet av lättare lyft och ditt sinne berörs inte av att vissa arbetsuppgifter är monotona. Du innehar körkort, truckkort och har allmän datorvana.

Start: Omgående

Plats: Malmö

Lön: Enligt avtal

Anställningsform: Heltid, dagtid

Om Ikaros Cleantech AB:

Ikaros är en ledande leverantör av Spillskydd, Rengöring och Smörjteknik. Med kundens ekonomi i fokus och rätt produkt till rätt användningsområde erbjuder Ikaros en säker arbetsplats samt minskad miljöpåverkan. Ikaros är miljöcertifierade enligt ISO 14001:2004 och kvalitetscertifierade enligt ISO 9001:2008.

Verksamheten är indelad i tre affärsområden: Spillskydd, Rengöring och Smörjteknik. Utbudet innefattar lösningar för både tillbud/olycka och daglig drift.

För mer info om IKAROS gå in på www.ikaros.net

Har du frågor eller funderingar kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Rebecka Fihn på Talent ME 040-30 22 25

Du skickar in Din ansökan genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna process så välkommen med din ansökan snarast.

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Tack för din ansökan, vi önskar dig en trevlig dag.