Välj stad

Välj kategori

Lagermedarbetare/orderplock

OM TJÄNSTEN: Vår kund växer och behöver förstärkning till sitt lager. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av orderplock, uppackning och viss kundkontakt. Det är meriterande om du har erfarenhet av Excel och VISMA som tidigare arbetsverktyg. VI SÖKER DIG SOM
 För att trivas och kunna prestera behöver du vara ansvarsfull, ordningsam, samt inse… Läs mera »

HR-ansvarig till Finest Cosmetics Nordic

Söker du en spännande utmaning i ett ungt företag med positiv och öppen attityd? Är du redo att anta utmaningen som HR-ansvarig? Då ska du söka tjänsten hos detta dynamiska och snabbt växande företag redan idag! Om företaget Finest Cosmetic Nordic AB är den auktoriserade distributören för hela Norden av Anastasia Beverly Hills – världens… Läs mera »

Servicetekniker till bilverkstad

Arbetsuppgifter Som Personlig ServiceTekniker (PST) tar du hand om kunden hela vägen från tidsbokning till avhämtning av den klara bilen. Du servar och reparerar med kompetens och noggrannhet, alltid med kundens bästa för ögonen.Till ditt stöd har du avancerade diagnos- och felsökningsprogram samt erfarna verkstadscoacher. Personliga egenskaper Vi söker dig som har förmågan att ge… Läs mera »

Börja din karriär hos SportAdmin

Börja din karriär hos SportAdmin Vill du starta din karriär tillsammans med ett härligt sportintresserat arbetskollegium? Har du drivet i dig och ser potentialen att växa in i rollen som säljare? Älskar du dessutom sport, då har vi definitivt tjänsten för dig! Om företaget SportAdmin är Sveriges största leverantör av mjukvara anpassad för idrottsföreningar. Bland… Läs mera »

Kundnära roll inom affärssystem

SportAdmin har sedan starten värnat om att kunderna ska få en bra uppstart och därefter riktigt grym support. Allteftersom fler föreningar ansluter sig till SportAdmin behöver de utöka med fler medarbetare, för att fortsätta erbjuda riktigt grym support. Är du deras nya supporthjälte? Sök då tjänsten redan idag! Om företaget SportAdmin är Sveriges största leverantör… Läs mera »

Grafisk formgivare med intresse för Sociala medier och Webb

Nu har du möjligheten att söka arbete hos oss på EXAL. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där ingen dag är den andra lik. Vi är ett företag med många olika kompetenser där vi utvecklar och utmanar varandra, på så sätt växer både vi och företaget varje dag. Hos oss är personalen vår allra viktigaste… Läs mera »

Drivna studerande sökes till spännande extrajobb

Har du drivet i dig och ser potentialen att växa in i rollen som säljare? Älskar du dessutom sport, då har vi definitivt tjänsten för dig Om företaget SportAdmin är Sveriges största leverantör av mjukvara anpassad för idrottsföreningar. Bland deras kunder finns Malmö FF, Helsingborgs IF, IFK Kristianstad, Helsingborgs Simsällskap m.fl. Företaget expanderar i ett… Läs mera »

Byggkonstruktör till Peabs dotterbolag

Skandinaviska Byggelement är ett företag med anor långt tillbaka i tiden. Företaget har sitt ursprung i Swerock koncernen, då fabrikerna i Kalmar och Bjästa redan fanns med. 2002 grundades det som idag är Skandinaviska Byggelement. Sedan 2006 ingår Skandinaviska Byggelement som ett dotterbolag i Peab-koncernen. 2003 påbörjades bygget av vår högteknologiska fabrik i Katrineholm. 2008 byggdes fabriken ut och… Läs mera »

IT-Tekniker

Vill du arbeta i ett expansivt företag med fokus på kompetens och mångfald? Är du intresserad av operativa IT frågor och är duktig på att ta itu med alla typer av problem gällande IT-drift och underhåll? Då har du nu möjligheten att söka jobbet som IT-tekniker hos J2 sourcing.  Om företaget J2 Sourcing har funnits… Läs mera »

Servicetekniker till bilverkstad

Arbetsuppgifter Som Personlig ServiceTekniker (PST) tar du hand om kunden hela vägen från tidsbokning till avhämtning av den klara bilen. Du servar och reparerar med kompetens och noggrannhet, alltid med kundens bästa för ögonen.Till ditt stöd har du avancerade diagnos- och felsökningsprogram samt erfarna verkstadscoacher. Personliga egenskaper Vi söker dig som har förmågan att ge… Läs mera »

EXAL söker redovisningskonsult

EXAL söker redovisningsekonom EXAL växer och inom området för redovisning & bokföring har vi nu behov av ytterligare en redovisningskonsult. EXAL är det lilla företaget med stort hjärta. Vårt ledord är frihet, något som vi skapar för både våra kunder och våra anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö och drivs av mottot, nöjda medarbetare… Läs mera »

Candy People söker lagermedarbetare

Candy People AB grundades i Malmö 1982. Från att ha varit en lokal aktör agerar Candy People idag såväl på den nationella som på den internationella marknaden. De arbetar hårt för kontinuerlig utveckling och för att positionera sig som ledande distributör av svenskt godis. Ni hittar deras produkter på fem kontinenter! OM TJÄNSTEN Candy People växer… Läs mera »

Terminalarbetare

Om oss Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer  vara anställd av Talent Me, men arbeta ute hos en av våra kunder. Talent Me ingår i EXAL AB och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag. Auktorisationen innebär att vi följer gällande kollektivavtal, att alla anställda är försäkrade och att vi avsätter pension… Läs mera »

Lagermedarbetare till Malmö

Lagermedarbetare till Malmö Vi söker nu lagermedarbetare till vår kund i Malmö. Vi söker dig som har god kunskaper i Pyramid och som tidigare har erfarenhet av liknande arbete. Du erbjuds här ett arbete i ett omfattande OEM-lager där man värdesätter service gentemot kunden högt. Företaget har funnits sedan 1987 och har sitt huvudkontor i… Läs mera »

Lagerarbete för studenter

Lagerarbete för studenter Vi söker nu dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta extra på lager under hösten. Som uthyrd konsult kommer du att vara en ambassadör för TalentMe och i den rollen vill vi att du visar engagemang, arbetsvilja och initiativförmåga. Det kommer även ställas höga krav på din… Läs mera »

Stor efterfrågan på Redovisningsekonomer

Vi på Talent Me har uppdraget för dig! Registrera dig redan idag och låt oss bli länken mellan dig och din nya arbetsgivare. Vi får kontinuerligt in uppdrag och just nu har vi en ökad förfrågan på: Redovisningsekonomer Lönespecialister  Registrera ditt CV och bli en del av vårt nätverk. Dina uppgifter registreras i vårt kandidathanteringssystem… Läs mera »

Utvecklare i Världsklass till Stockholm

På Third Base finner du en mångsidig arbetsplats med stor variation av uppdrag där du får chansen att arbeta utomlands eller från något av våra kontor i Sverige. Som medarbetare på Third Base har du möjlighet att utveckla din potential genom kontinuerlig vidareutbildning inom ditt område. Vår anda präglas av hög kompetens, lyhördhet, humor och korta… Läs mera »

Utvecklare i Världsklass till Malmö!

På Third Base finner du en mångsidig arbetsplats med stor variation av uppdrag där du får chansen att arbeta utomlands eller från något av våra kontor i Sverige. Som medarbetare på Third Base har du möjlighet att utveckla din potential genom kontinuerlig vidareutbildning inom ditt område. Vår anda präglas av hög kompetens, lyhördhet, humor och korta… Läs mera »

Trädgårdsanläggare till Trelleborgs Trädgårdsanläggningar

Trädgårdsanläggare till Trelleborgs Trädgårdsanläggningar Söker du ett omväxlande och spännande jobb där du får en varierande vardag med nya utmaningar och många skratt. Då skall du söka arbete som trädgårdsanläggare till vår kund. Om företaget Genom gedigen erfarenhet och kunskap om växt- och stenmaterial skapar vår kund harmoniska och funktionella trädgårdsmiljöer med allt från stensättning… Läs mera »

Byggsmed sökes!

Vi söker för kunds räkning en duktig smed. Vår kund är belägen i Malmö och är i ett spännande expansionsläge som nu behöver utöka sin personalstyrka. Arbetsuppgifter: Du bör ha några års erfarenhet både från arbete i smidesverkstad, men framförallt från montering av stålkonstruktioner ute på byggen. Du är van svetsare med MIG/MAG och har… Läs mera »