Välj stad

Välj kategori

Assisterande projekt- och produktionsledare sökes!

Assisterande projekt- och produktionsledare för nybyggnation och utveckling av industriell byggnation. Företaget är ett nytänkande Construction management-bolag med fokus på industriell byggnation inom prefab-segmentet och främst bostadsmoduler. Samtliga projekt är nyproduktion där de erbjuder en helhetslösning till uppdragsgivaren. Ambitionen är att bli marknadsledande inom industriell byggnation vad gäller produktutveckling och innovativa byggtekniker. För att uppnå… Läs mera »

Junior IT-Tekniker

Vill du arbeta i ett expansivt företag med fokus på kompetens och mångfald? Är du intresserad av operativa IT frågor och är duktig på att ta itu med alla typer av problem gällande IT-drift och underhåll? Då har du nu möjligheten att söka jobbet som junior IT-tekniker hos J2 sourcing.  Om företaget J2 Sourcing har… Läs mera »

Ekonomiassistent/Redovisningsekonom

Är du i början av din karriär eller har arbetat några år i en liknande tjänst? Har du som ambition att arbeta heltid men kan tänka dig att börja på 75 %? Vill du dessutom arbeta i ett härligt arbetsteam med högt i tak och nära till skratt? Sök då tjänsten som ekonomiassistent redan idag!… Läs mera »

Servicemedarbetare

Vi söker nu för kunds räkning en person som vill arbeta 25-50 % som ”allt-i-allo” med arbetsuppgifter inom främst internservice och vaktmästeri. Du förbereder dina kollegor genom att se till att allt finns på plats på lagret, packar, plockar och följer med ut på uppdrag tillsammans med elektrikerna för att serva dem på plats. Du… Läs mera »

Grundskollärare 7-9, Slöjd/Bild

Vi söker dig som är legitimerad lärare med ämnesbehörighet. Hos oss får du som pedagog stor möjlighet att vara med att forma en framgångsrik skola. Korta beslutsvägar och en platt organisation gör att du som anställd blir en betydelsefull kraft. Vi ser gärna att du bidrar med initiativ som utvecklar både undervisning och organisation. Vår… Läs mera »

Lagermedarbetare till Ikaros

OM TJÄNSTERNA: Ikaros Cleantech AB växer och behöver förstärkning till lagret. Arbetsuppgifterna består av kundkontakt, orderplock, truckkörning, uppackning och andra förekommande arbetsuppgifter för ett lager. Vi ser gärna att du arbetat med affärssystemet Pyramid. VI SÖKER DIG SOM: Du är kreativ, stresstålig, noggrann och lösningsfokuserad i ditt arbetssätt. Du ser vad som behöver göras och du… Läs mera »

Däckmontörer sökes

Vi söker för kunds räkning flera däckmontörer för uppdrag heltid oktober-december. Tjänsten innebär att du bl.a. kommer utföra däckbyten, hjulskiften, hjultvätt samt uppmärkning av hjul. Vi ser gärna att du gått fordonsteknisk utbildning. Fysiskt god form då tunga lyft förekommer. B-körkort är ett krav. Placeringsort: Ängelholm Start: 1/10, eller snarast möjligt Omfång: 100 % Ansökan: … Läs mera »

Servicetekniker till bilverkstad

Arbetsuppgifter Som Personlig ServiceTekniker (PST) tar du hand om kunden hela vägen från tidsbokning till avhämtning av den klara bilen. Du servar och reparerar med kompetens och noggrannhet, alltid med kundens bästa för ögonen.Till ditt stöd har du avancerade diagnos- och felsökningsprogram samt erfarna verkstadscoacher. Personliga egenskaper Vi söker dig som har förmågan att ge… Läs mera »

Ekonomiansvarig till Skånes Fotbollförbund

Vill du arbeta i en mindre organisation där fokus ligger på samarbete och god laganda? Kanske är du fotbollsintresserad eller tycker att det är viktigt att bevara ett rikt föreningsliv i Sverige? Då har du nu möjligheten att söka tjänsten som ekonomiansvarig för ett av det störta fotbollsförbunden i Sverige. Om Förbundet Skånes fotbollförbund är… Läs mera »

Stor efterfrågan på Redovisningsekonomer i Göteborg

Vi på Talent Me har uppdraget för dig! Registrera dig redan idag och låt oss bli länken mellan dig och din nya arbetsgivare. Vi får kontinuerligt in uppdrag och just nu har vi en ökad förfrågan på: Redovisningsekonomer Lönespecialister  Registrera ditt CV och bli en del av vårt nätverk. Dina uppgifter registreras i vårt kandidathanteringssystem… Läs mera »

Stor efterfrågan på Redovisningsekonomer i Stockholm!

Vi på Talent Me har uppdraget för dig! Registrera dig redan idag och låt oss bli länken mellan dig och din nya arbetsgivare. Vi får kontinuerligt in uppdrag och just nu har vi en ökad förfrågan på: Redovisningsekonomer Lönespecialister  Registrera ditt CV och bli en del av vårt nätverk. Dina uppgifter registreras i vårt kandidathanteringssystem… Läs mera »

PHP-Utvecklare i Världsklass!

Är du en Senior PHP-utvecklare som nu efter semestrarna söker en ny arbetsplats med lika hög ambitionsnivå som högt i tak? Fantastiskt! Fortsätt att läsa då det sannolikt är dig Nordbro söker till ett spännande utvecklingsprojekt! Nordbros anda präglas av hög kompetens, lyhördhet, humor och korta beslutsvägar. Vi kräver det bästa av våra medarbetare och… Läs mera »

Lagerarbete för studenter

Lagerarbete för studenter Vi söker nu dig som är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta extra på lager under hösten. Som uthyrd konsult kommer du att vara en ambassadör för TalentMe och i den rollen vill vi att du visar engagemang, arbetsvilja och initiativförmåga. Det kommer även ställas höga krav på din… Läs mera »

PROJEKTLEDARE ROT

PROJEKTLEDARE – ROT Är du en driven projektledare som vill arbeta i ett expansivt bolag med goda utvecklingsmöjligheter? Brinner du för kvalitét och nöjda kunder? Då ska du söka tjänsten som projektledare med inriktning ROT. Företagspresentation Företaget bedriver sedan starten 2006 en miljövänlig byggkoncern, med 50 anställda, som utför entreprenader inom ROT och Nyproduktion åt… Läs mera »

Arbetsledare

Arbetsledare – inriktning försäkringsfrågor Vill du jobba på en arbetsplats med optimism och framåtanda. Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas, utvecklas och vara med och påverka. Företagspresentation Företaget bedriver sedan starten 2006 en miljövänlig byggkoncern, med 50 anställda, som utför entreprenader inom ROT och Nyproduktion åt både företag och… Läs mera »

CAD-projektör sökes!

CAD-projektör med fokus på 3D-projektering och arkitektur för nybyggnation samt utveckling av industriell byggnation. Företaget är ett nytänkande Construction management-bolag med fokus på industriell byggnation inom prefab-segmentet och främst bostadsmoduler. Samtliga projekt är nyproduktion där de erbjuder en helhetslösning till uppdragsgivaren. Ambitionen är att bli marknadsledande inom industriell byggnation vad gäller produktutveckling och innovativa byggtekniker…. Läs mera »

Lagermedarbetare till Malmö

Lagermedarbetare till Malmö Vi söker nu lagermedarbetare till vår kund i Malmö. Vi söker dig som har god kunskaper i Pyramid och som tidigare har erfarenhet av liknande arbete. Du erbjuds här ett arbete i ett omfattande OEM-lager där man värdesätter service gentemot kunden högt. Företaget har funnits sedan 1987 och har sitt huvudkontor i… Läs mera »

Affärsområdesansvarig Säljare

Till vår kund i Malmö, som verkar inom elkraft och eldistribution. söker vi nu en Affärsområdesansvarig Säljare. Kunden verkar inom områdena elkraft och eldistribution. Om Jobbet I rollen som Affärsområdesansvarig Säljare erbjuds du en viktig och utvecklande roll. Du ansvarar för försäljningsprocessen inklusive aktiv försäljning och affärsutveckling. Du kommer i ditt dagliga arbete att bearbeta… Läs mera »

Montör sökes!

Till vår kund i Malmö söker vi per omgående en Montör. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer främst att bestå av montering av produkter inom elkraft och eldistribution. För att lyckas i rollen tror vi att du har några års mekanisk erfarenhet och tycker om att arbeta i team. Som person är du driven, positiv och strukturerad…. Läs mera »

Projektkonsult sökes!

Vi kallar det Projektkonsult… Kärt barn har många namn, sägs det. Men oavsett titel, så har vi en grymt rolig och utmanande tjänst till just dig! Är du affärsintelligent och målfokuserad? Är du kommunikativ och nätverkande? Vill du vara en del av ett företag som skall ansvara för etablering på den kanadensiska marknaden? Vill du… Läs mera »

Stor efterfrågan på Redovisningsekonomer

Vi på Talent Me har uppdraget för dig! Registrera dig redan idag och låt oss bli länken mellan dig och din nya arbetsgivare. Vi får kontinuerligt in uppdrag och just nu har vi en ökad förfrågan på: Redovisningsekonomer Lönespecialister  Registrera ditt CV och bli en del av vårt nätverk. Dina uppgifter registreras i vårt kandidathanteringssystem… Läs mera »

Utvecklare i Världsklass till Malmö!

På Third Base finner du en mångsidig arbetsplats med stor variation av uppdrag där du får chansen att arbeta utomlands eller från något av våra kontor i Sverige. Som medarbetare på Third Base har du möjlighet att utveckla din potential genom kontinuerlig vidareutbildning inom ditt område. Vår anda präglas av hög kompetens, lyhördhet, humor och korta… Läs mera »

Projektleder til FOURSIX

FOURSIX er et hurtigvoksende internationalt entreprenørselskab, som driver virksomhed i ikke mindre end tre lande. De etablerer sig nu på det danske marked og vi søger derfor en proaktiv projektleder til Hovedstadsområdet. OM STILLINGEN Du tilbydes et selvstændigt job, med stor indflydelse på, samt ansvar for, gennemførelsen af dine egne projekter. Dit arbejdsområde:  Salg gennem… Läs mera »

Trädgårdsanläggare till Trelleborgs Trädgårdsanläggningar

Trädgårdsanläggare till Trelleborgs Trädgårdsanläggningar Söker du ett omväxlande och spännande jobb där du får en varierande vardag med nya utmaningar och många skratt. Då skall du söka arbete som trädgårdsanläggare till vår kund. Om företaget Genom gedigen erfarenhet och kunskap om växt- och stenmaterial skapar vår kund harmoniska och funktionella trädgårdsmiljöer med allt från stensättning… Läs mera »

Byggsmed sökes!

Vi söker för kunds räkning en duktig smed. Vår kund är belägen i Malmö och är i ett spännande expansionsläge som nu behöver utöka sin personalstyrka. Arbetsuppgifter: Du bör ha några års erfarenhet både från arbete i smidesverkstad, men framförallt från montering av stålkonstruktioner ute på byggen. Du är van svetsare med MIG/MAG och har… Läs mera »

Mediasäljare

Mediasäljare Vill du utvecklas inom försäljning, har ett driv utöver det vanliga och dessutom vill göra karriär inom ett internationellt etablerat sälj- och mediaföretag? Då är detta jobb något för dig! Vi ingår i den internationella koncernen JS World Media, Europaledande på MultiMedia Broschyrer, representerade i 12 länder och med  610 anställda. Vi har nyligen lanserat… Läs mera »