PHP-Utvecklare i Världsklass!

Är du en Senior PHP-utvecklare som nu efter semestrarna söker en ny arbetsplats med lika hög ambitionsnivå som högt i tak? Fantastiskt! Fortsätt att läsa då det sannolikt är dig Nordbro söker till ett spännande utvecklingsprojekt!

Nordbros anda präglas av hög kompetens, lyhördhet, humor och korta beslutsvägar.

Vi kräver det bästa av våra medarbetare och i gengäld ger vi det bästa tillbaka. Vi siktar på innovation långt utöver det vanliga. Därför förväntar vi oss att du, precis som vi, ständigt höjer ambitionsnivån. Dina

OM UPPDRAGET

Du kommer att ingå i ett litet, tight utvecklingsteam med fokus på mervärdeskapande finansiellas tjänster. Du kommer att ha en central roll i projektet och dina åsikter kommer att lyssnas på samt implementeras. Flexibla arbetstider i fina, ljusa lokaler mitt på Malmhattan.

DIN PROFIL 

Vi tror att du är en senior utvecklare som besitter god erfarenhet av:

  • PHP
  • Symfony
  • MySQL

Som person kompromissar du aldrig med kvalitet och har ett genuint intresse för teknik. Du har med fördel erfarenhet av integreringar mellan olika betalningslösningar. 

Du söker andra likasinnade som precis som du hungrar efter att tillhöra det absoluta toppskiktet inom yrkeskåren. Du är driven och ambitiös och har en serviceinriktad personlighet, en affärsförståelse och en vilja att ge det där lilla extra.  

Start: Omgående

Arbetsgivare: Nordbro

Plats: Malmö 

Anställningsform: Heltid – tillsvidare

Lön: Goda villkor enligt överenskommelse

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marcus Engblad på Talent ME på 070-2743246.

Du skickar in Din ansökan genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna process så välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 30/9 2017.

OM NORDBRO

Nordbro är ett modernt och visionärt företag med juridik, inkasso och ekonomitjänster som verksamhetsgrenar. Vi har gått från att vara en liten uppstickare med nya idéer om hur juridiska tjänster till småföretagare bör levereras till att i dag vara en betydande aktör på den svenska affärsjuridiska scenen. Vårt mål är och förblir att ge företagare råd och service på ett rakt och opretentiöst sätt, med siktet inställt på ekonomiskt mervärde.