PROJEKTLEDARE ROT

PROJEKTLEDARE – ROT

Är du en driven projektledare som vill arbeta i ett expansivt bolag med goda utvecklingsmöjligheter? Brinner du för kvalitét och nöjda kunder? Då ska du söka tjänsten som projektledare med inriktning ROT.

Företagspresentation
Företaget bedriver sedan starten 2006 en miljövänlig byggkoncern, med 50 anställda, som utför entreprenader inom ROT och Nyproduktion åt både företag och privatpersoner. Företaget erbjuder högkvalitativa byggnadsarbeten, renoveringar och stambyten genom hög kompetens och service.

Som Projektledare kommer du att driva och ansvara för affärsstrategiska projekt. Du får ett helhetsansvar för att driva komplexa och affärskritiska projekt från projektplanering till slutfas. Du ansvarar för att säkerställa att projekten genomförs i enlighet med de tekniska specifikationerna som är överenskomna. Som projektledare rapporterar du till arbetschef. Du har det yttersta ansvaret för kalkylering och byggservice av projekt från 1000 kr upp till 4-5 mkr och kommer att ha en god överblick över hela byggprocessen i en miljö där du har möjlighet att växa. Vidare kommer du även att ansvara för följande arbetsuppgifter:

– Inköp och drift av UE
– Övriga löpande inköp inom projektet
– Ansvar för ÄTA-planering
– Upprätta APD-plan samt intern kontrollplan
– BF9K-ansvar för projektet
– Ansvarig för resurser samt logistik
– Daglig kontakt med UE och arbetsledare

Hos vår kund får du möjlighet att utvecklas i ett företag med god stämning i en expansiv fas. Du blir en del av en entreprenörsdriven verksamhet som satsar på hög kvalitet, hög kompentens och service.

Krav på person
Vi söker dig som har byggrelaterad utbildning eller motsvarande arbetserfarenhet av att driva projekt inom byggbranschen. Som person är du kommunikativ, initiativtagande och självgående. För att passa för tjänsten behöver du vara serviceinriktad och ha lätt för att samarbeta. Vidare är du strukturerad, handlingskraftig, uthållig och har en problemlösande analytisk förmåga. Körkort B och flytande svenska i både tal och skrift är ett krav. Grundläggande kunskaper i Engelska ses som meriterande.

Övrigt

Plats: Stockholm/Årsta

Anställningsform: Tillsvidare Heltid

Lön: Enligt överenskommelse.

Urval: Ansökan innehållande CV.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsterna är du välkommen att kontakta Rebecka Fihn på Talent ME rf@exal-group.com

Du skickar in Din ansökan genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna process så välkommen med din ansökan snarast.

Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Tack för din ansökan, vi önskar dig en trevlig dag.