Servicetekniker till bilverkstad

Arbetsuppgifter

Som Personlig ServiceTekniker (PST) tar du hand om kunden hela vägen från tidsbokning till avhämtning av den klara bilen. Du servar och reparerar med kompetens och noggrannhet, alltid med kundens bästa för ögonen.
Till ditt stöd har du avancerade diagnos- och felsökningsprogram samt erfarna verkstadscoacher.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har förmågan att ge bra service och kan skapa goda relationer med kunder såväl som arbetskamrater. Du är målinriktad, har god prioriteringsförmåga, uppskattar ansvar och möjligheten att arbeta självständigt. Du är engagerad i ditt jobb, vill utvecklas med företaget och deltar aktivt i de kompetenshöjande utbildningar som erbjuds.

Kompetenskrav

Fordonsteknisk utbildning på gymnasienivå, några års erfarenhet från verkstadsarbete och goda datorkunskaper tror vi behövs för att klara jobbet. B-körkort är givetvis ett krav.

Vårt erbjudande

I kundens moderna märkesverkstad kommer du ingå i ett team av duktiga medarbetare. Du får ett intressant arbete med mycket eget ansvar, tillgång till fortlöpande kompetensutbildningar och trevliga arbetskamrater.

 

Placeringsort: Båstad

Start: Enligt överenskommelse

Omfång: 100 % tillsvidare

Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan: Observera att urval sker löpande.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta info@talentme.se

Du skickar din ansökan genom att klicka på knappen ansökan nedan.

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer i denna process så välkommen med din ansökan snarast.

Talent ME är en smart, kostnadseffektiv och komplett partner vid rekrytering och bemanning. Med hjälp av våra förenklade och förbättrade rekryteringsprocesser, som vi anpassar efter varje kund och varje rekrytering, förser vi våra kunder med just den kompetens, erfarenhet och person som de behöver – så smidigt och snabbt som möjligt