Framtagande och utformande av annonsunderlag,
Hantering av ansökningarna
CV urval samt återkoppling till kandidater
Intervju utifrån kravprofil.
Kandidatpresentation
Kandidatmöte
Arbetspsykologiska tester:
Referenstagning
ÅterkopplingVåra tjänster

På Talent Me har vi ett genomtänkt program för att rekrytering och bemanning ska träffa rätt första gången. Det är en heltäckande lösning som förenklar och förbättrar ditt arbete.

Vi erbjuder våra tjänster inom följande yrkeskategorier:

tm_icons-bank

Bank & Försäkring

tm_icons-insurance

Ekonomi & Redovisning

tm_icons-industry

Industri & Logistik

tm_icons-market

Sälj & Marknad

tm_icons-management

Management & Interim

tm_icons-administration

Administration & HR

tm_icons-computer

Data & IT

tm_icons-tech

Teknik & Ingenjör

Rekrytering

Rekrytera rätt, enkelt och kostnadseffektivt

Den framgångsrika organisationen vilar på medarbetarna och deras kompetens och personlighet. Det är inga nyheter, men väl värt att poängtera och ta med under hela rekryteringsprocessen.

Läs mer

executive-3
tm-hr

Human resources

Rättigheter och skyldigheter arbetsgivare och arbetstagare emellan

HR-frågorna kan många gånger upplevas både som komplicerade och osäkra. Inte minst på det arbetsrättsliga området. Ingenting får gå fel när det kommer till rättigheter och skyldigheter arbetsgivare och arbetstagare emellan. På Talent Me har vi en specialtjänst för de här frågorna. Låt oss räta ut eventuella frågetecken. Helst innan problemen uppstår.

Läs mer

Bemanning

Tillfällig hjälp – snabbt och effektivt

Ibland saknas det personella resurser samtidigt som det inte finns ekonomiska möjligheter att anställa. Ibland kan det också vara svårt att identifiera vilka exakta roller och arbetsuppgifter som krävs för t.ex. en nyuppkommen situation. Då är svaret bemanning. Vi ordnar det, snabbt och effektivt!

Läs mer

kariarrcoach_3
video_liten

Videomatchning

Rekrytera rörligt

En bild säger som bekant mer än tusen… tänk då vad en rörlig bild säger! Videomatchning är ett dynamiskt sätt att snabbt få en känsla för en person och bilda sig en uppfattning om dennes personlighet.

För företag För jobbsökare

Executive Management

Rätt person till chefspositionen

Att rekrytera rätt person till en chefsposition är likställt med framgång för ett företag. Samtidigt kan ett felaktigt beslut få ödesdigra konsekvenser både för organisationen och för verksamheten under lång tid. Vi hjälper dig hitta rätt!

Läs mer

rekrytering
second

Second opinion

En oberoende utvärdering

En oberoende utvärdering ökar chanserna att rekrytera rätt. Det stärker beslutsunderlaget och ger en extra trygghet i alla förändringsprocesser. Vi har råden!

Läs mer

Karriärcoachning

Vi hjälper dig att nå dina mål

Många får coachning för att nå framgång. Idrottsmän, konstnärer, näringslivsfolk. Och varför inte även du? Med karriärcoachning hos Talent Me hittar vi dina bästa sidor, plockar fram dem och ser till att just du sticker ut och presenterar dig rätt inför en kommande arbetsgivare.

Läs mer

rekrytering_3
executive_liten

Interimschef

Täcker upp och tillför kompetens

En interimslösning på chefsnivå är mer än att bara ”täcka upp” när en lucka i en tjänst uppstår. Vi betraktar en interimschef som någon som både tar över en arbetsuppgift och lämnar efter sig den sömlöst. Men även tillför kompetens och utveckling för det aktuella bolaget.

Läs mer