Grafisk formgivare med intresse för Sociala medier och Webb

Nu har du möjligheten att söka arbete hos oss på EXAL. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där ingen dag är den andra lik. Vi är ett företag med många olika kompetenser där vi utvecklar och utmanar varandra, på så sätt växer både vi och företaget varje dag. Hos oss är personalen vår allra viktigaste resurs därför värnar vi om de anställda och skapar på så sätt en arbetsplats anpassad efter dina behov. Låter detta som något för dig? Missa då inte möjligheten att söka tjänsten som grafisk formgivare hos oss.

Om oss
Exal är företaget som gör det lilla extra för alla sina kunder. Vi arbetar under fyra affärsområden, kommunikation & marknadsföring, Rekrytering & bemanning, Bokföring & redovisning samt IT-drift & underhåll. Vi hjälper våra kunder att bli bättre, effektivare och konkurrenskraftiga på marknaden. Hos oss är det högt i tak och alla idéer är välkomna. Vi är i ständig utveckling och tillväxt och söker därför en kollega som kan stötta upp under avdelningen för kommunikation och marknadsföring. Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du får knyta kontakt med nuvarande och potentiella kunder. Vi är ett härligt gäng som sitter i moderna lokaler vid Fridhemstorget i Malmö. Hos oss sätter personalen sina egna begränsningar och vi erbjuder ett flexibelt arbete i så väl tid som arbetsuppgifter.

Om tjänsten
Nu har du som grafisk formgivare möjlighet att bli en del av ett entreprenörsdrivet företag med högt tempo, korta beslutsvägar och snabba förändringar. Du ansvarar för idéarbete och grafisk formgivning och hanterar hela processen från idé och skiss till färdigt original för både print och webb. Vi söker dig som är en skicklig grafisk designer och som vill vara med och utveckla grafiskt material och produkter för våra kunder.

I rollen förväntas du ha huvudansvaret för formgivning, layout, digital publicering och slutlig leverans av original till tryck. Du arbetar i nära samband med vår Art Director och förväntas leverera en tilltalande och stilsäker grafisk helhet till våra kunder. Rollen innebär stor frihet och mycket ansvar därmed ställer vi höga krav på struktur och planering för att klara deadlines.

Arbetsuppgifter

  • Layout
  • Annonser
  • Bildhantering
  • Typografiskt hantverk
  • Skapa nyhetsbrev
  • Visitkort
  • Produktdesign
  • Kataloger
  • Hemsidor 
  • Sociala medier

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom grafisk formgivning och ett par års arbetslivserfarenhet inom området. Du är kreativ, självgående och kan ta egna initiativ samtidigt som du är lyhörd för kundens behov. Du har självklart en stark känsla för färg och form och ser det som en självklarhet med röd tråd i allt du gör. Goda kunskaper i Adobe Creative Suite (InDesign/Illustrator/Photoshop) HTML, WordPress och andra webbtekniker är starkt meriterande. Som person är du noggrann, flexibel och stresstålig. Du trivs när du får kombinera ett kreativt arbete med ett strukturerat arbetssätt. Är van vid att arbeta självständigt och driva egna projekt. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har goda kunskaper i både det svenska och engelska språket. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är driven, självgående, ambitiös, samarbetsvillig och flexibel.

 

Placeringsort: Malmö

Start: Enligt överenskommelse

Omfång: Ca: 50%

Lön: Enligt överenskommelse