Om oss

Talent ME grundades 2014 med en klar affärsidé om att vara ett specialiserat konsultbolag inom rekrytering. Vår drivkraft är att optimera kompetensen i företagens organisationsutveckling.

Vårt arbetssätt bygger på kompetens, förtroende, kvalité, flexibilitet, relationer och extra mervärde för våra kunder. Vi lär känna våra kandidater och ser talangen i varje människa.

Vi förstår vad du behöver och kan snabbt få rätt person på plats, vare sig det gäller en fast tjänst eller en temporär lösning.

Med vårt positiva, personliga och engagerade arbetssätt vill vi göra affärer som alla vinner på. Vi vill hjälpa människor vidare i karriären och företag att utvecklas. Välj oss för att ni vill samarbeta med en positiv och lösningsorienterad samarbetspartner som hjälper er att utvecklas vidare i er organisation.

Vi har en mycket lång erfarenhet av professionell bemanning och utgår från en väl genomtänkt strategi som ser till helheten och inte enbart på den kortsiktiga lösningen. Vår ambition är att vara ”branschens seriösaste bemanningsföretag”

Vi utgår alltid från en rimlig prissättning och strävar efter högsta möjliga kvalitét.

Vår strategi är att vi under våren 2019 har fått ny ledning och nytt bemanningsteam. Vår nya ledning har flera års erfarenhet av professionell bemanning och rekrytering likaså bemanningsteamet. Vi tror på lång erfarenhet, seniora bemanning- och rekryteringschefer som kan branschen och har ett brett nätverk lokalt.

Istället för att försöka täcka alla rekryteringsbehov har vi koncentrerat oss på 4 specialistområden. Det är tack vare den som vi har stora förutsättningar att förstå och tillgodose just dina behov. Vi är specialister på dessa områden:
1. Ledningsstöd
2. Inköp/logistik
3. Sälj/marknad
4. Ekonomi/administration.