Redovisningsekonom

EXAL växer och inom området för redovisning & bokföring har vi nu behov av ytterligare en redovisningskonsult. EXAL är det lilla företaget med stort hjärta. Vårt ledord är frihet, något som vi skapar för både våra kunder och våra anställda. Vi värnar om en god arbetsmiljö och drivs av mottot, nöjda medarbetare – nöjda kunder.

Om EXAL
Exal är företaget som gör det lilla extra för alla sina kunder. Vi arbetar under fyra affärsområden, kommunikation & marknadsföring, rekrytering & bemanning, bokföring & redovisning samt IT-drift & underhåll. Vi hjälper våra kunder att bli bättre, effektivare och konkurrenskraftiga på marknaden. Hos oss är det högt i tak och alla idéer är välkomna. Vi är i ständig utveckling och tillväxt och söker därför en kollega som kan stötta upp under avdelningen för kommunikation och marknadsföring. Vi erbjuder ett stimulerande arbete där du får knyta kontakt med nuvarande och potentiella kunder. Vi är ett härligt gäng som sitter i moderna lokaler vid Fridhemstorget i Malmö. Hos oss sätter personalen sina egna begränsningar och vi erbjuder ett flexibelt arbete i så väl tid som arbetsuppgifter.

Om rollen
Som redovisningskonsult kommer du arbeta självständigt, du kommer få ta eget ansvar för bolagets kunder gällande bland annat dess löpande bokföring, avstämningar och bokslut. Du sköter all kontakt med kunderna själv och arbetar efter uppsatta deadlines, till din hjälp har du en kollega med många års erfarenhet inom området. Du driver på och utvecklar affärsområdet för redovisning och bokföring självständigt. Dina primära arbetsuppgifter är:

  • Budgetarbete
  • Löpande bokföring
  • Bokslut
  • Årsredovisning
  • Lön
  • Kundmöten

Du som söker
Vi söker dig som har utbildning inom ekonomi och som arbetat minst tre år inom redovisning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med redovisning inom olika företagsformer och speciellt meriterande är erfarenhet från tidigare tjänst som redovisningskonsult. Du sätter din egen agenda, driver framåt, levererar kvalitet och agerar givet för våra kunders bästa. Som person tycker du om att arbeta i en stöttande roll till resten av verksamheten och är inte rädd för att ta dig an nya arbetsuppgifter efterhand. Du ska trivas i rollen med kundansvar och klara av att arbeta med frihet under ansvar. Du har god kommunikativ förmåga både skriftligt och muntligt i så väl svenska som engelska.

 

Placeringsort: Malmö

Start: Enligt överenskommelse

Omfång: 100 %

Lön: Enligt överenskommelse

Ansökan: Observera att urval sker löpande.

 

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta info@exal-group.com

Du skickar din ansökan genom att klicka på knappen ansökan nedan.

www.exal-group.com