Relationsbyggande Säljare till växande företag

Relationsbyggande Säljare till växande företag i Vellinge!

Vi är ett företag som står inför en spännande tillväxtresa – och till vårt team söker vi nu ännu en alert Säljare som vill vara med oss när vi bygger för framtiden.

 Om tjänsten

Som Säljare hos oss erbjuds du en omväxlande tjänst med frihet i ett offensivt företag i tillväxt. I rollen blir ditt huvudsakliga uppdrag att utveckla våra relationer med såväl befintliga som nya kunder. Du driver och ansvarar för din egen försäljningsprocess – i praktiken innebär detta att du på egen hand ansvarar för att boka, genomföra och följa upp kundbesök. I det administrativa arbetet har du hjälp av tekniskt erfarna projektledare, allt för att underlätta för dig. 

Ditt fokus ska vara att tillbringa tid ute hos våra kunder.

Du ingår i ett team bestående av utesäljare och du rapporterar direkt till Försäljningschefen. Våra kunder finns i hela Sverige, men ditt huvudsakliga fokus kommer vara södra Sverige.

Din anställning kommer inledas med en gedigen introduktion där du lär dig om företaget, våra produkter och marknaden. Det är alltså inte ett krav att du kommer från vår bransch, det är ditt starka driv som säljare som är intressant för oss.

 Din profil

Du kommer att vara en viktig kugge i vårt arbete med att förbättra och förtydliga försäljningsprocesserna på företaget. Du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö med högt tempo och tydligt affärsfokus, du är strukturerad av naturen och förstår vikten av ordning och reda.

Vi ser framför oss att du är kreativ när det kommer till att göra affärer samt att du har en talang för att skapa, vårda och vidareutveckla relationer med kunder.

 

Ditt driv, din formbarhet och din inställning kommer vara avgörande!

 

Kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet av produktförsäljning (B2B)
  • God teknisk förståelse
  • Erfarenhet av uppsökande försäljning och att på egen hand ansvara för att planera, genomföra och följa upp kundbesök.
  • Obehindrad svenska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • B-Körkort

 

Villkor

Detta är en heltidstjänst på tillsvidarebasis med start enligt överenskommelse. Du erbjuds fast lön samt tjänstebil. Provanställning tillämpas.

Ansökan

Beskriver detta dig, dina kvalitéer och det du vill arbeta med? Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan idag, på jobb@eltecno.se

För frågor rörande rollen, kontakta Pär Skoglund Pär Skoglund par.skoglund@eltecno.se
Observera att vi inte tar emot ansökningar per epost.  

Om Eltecno

Vi utvecklar, designar, producerar och marknadsför färdigkopplade tekniska lösningar till framförallt den svenska marknaden, men även till våra nordiska grannländer. Vi har 80 duktiga och motiverade medarbetare som skapar koncept bestående av högkvalitativa produkter som tillgodoser marknadens krav på god funktionalitet, kvalitet, pris och service. Vi har kontor, produktion och lager i egna lokaler strax söder om Malmö.

Besök gärna vår hemsida för mer information om oss: www.eltecno.se