För Kandidater

Vill du bli rekryterad?

För att bli aktuell för en rekrytering skickar du in en ansökan för den specifika tjänsten som du är ute efter. Att förstå uppdragsgivarens verksamhet och mål är såklart grundläggande, men det är minst lika viktigt att vi lär känna dig. För att lära känna dig genomför vi alltid en personlig intervju i kombination med personlighetsanalyser, färdighetstester och referenser från tidigare arbetsgivare. För en lyckad rekrytering behöver vi även förstå vilket jobb som är rätt för dig och din karriär.
Registrera din karriärprofil! Då finns din profil tillgänglig när vi får in nya tjänster och dina möjligheter ökar att bli rekryterad.

Vill du arbeta som konsult?

Vi erbjuder dig utvecklande och spännande uppdrag hos våra kunder. Som konsult på Talent ME ingår du i vårt nätverk av konsulter och får tillgång till kollegor för att utbyta erfarenheter och kompetenser. Men även coachning och vägledning från våra seniora bemanningschefer.
Den personliga kontakten är en viktigt för oss. Som konsult hos oss är det viktigt att du drivs av att utvecklas och att du inspireras av nya utmaningar och miljöer
Vi erbjuder karriärcoachning, friskvårdsbidrag, kollektivavtal med unionen, försäkring och pension till alla vår medarbetare och konsulter.

Lägg in ditt cv i vårt rekryteringsverktyg. Det är där arbetsgivare dagligen söker efter nya medarbetare. Kanske just dig!
Eller du kanske vill jobba som underkonsult ute hos våra uppdragsgivare. Vi sköter administrationen, försäljningen och marknadsföringen åt dig.

När du registrerar så skriv att du önskar att jobba som underkonsult