Vilka är vi

Om oss

Talent ME grundades 2014 med en klar affärsidé om att vara ett specialiserat konsultbolag inom rekrytering. Vår drivkraft är att optimera kompetensen i företagens organisationsutveckling.
Vårt arbetssätt bygger på kompetens, förtroende, kvalité, flexibilitet, relationer och extra mervärde för våra kunder. Vi lär känna våra kandidater och ser talangen i varje människa.

Under våren 2019 satsade vi vidare på Talent ME med en ny ledning och nytt bemanningsteam. Vår nya ledning har flera års erfarenhet av professionell bemanning och rekrytering likaså bemanningsteamet. Vi tror på lång erfarenhet, seniora bemanning- och rekryteringschefer som kan branschen och har ett brett nätverk lokalt.

Istället för att försöka täcka alla rekryteringsbehov har vi koncentrerat oss på 5 specialistområden. Det är tack vare den som vi har stora förutsättningar att förstå och tillgodose just dina behov. Vi är specialister på dessa områden:

  1. Ekonomi
  2. Administration
  3. HR
  4. Inköp/logistik
  5. Kundtjänst

Med vårt positiva, personliga och engagerade arbetssätt vill vi göra affärer som alla vinner på. Vi vill hjälpa människor vidare i karriären och företag att utvecklas.

Referenser från kandidater

Anna
Läs mer
Jag har endast positiva saker att säga om den kontakt jag haft med Mari Möllerberg på Talent ME. Från första till kontakt fram till rekryteringsprocessens slut var det tydligt att Mari är både kunnig, professionell och samtidigt mycket personlig och varm i sitt bemötande. Mari skötte intervjuer, bokade möten, kollade referenser och i varje moment gav hon feedback till både kandidat och uppdragsgivare. Det var tydligt att Talent ME strävar efter att matcha kandidat och klient så att bästa möjliga resultat ska uppnås. Jag kan varmt rekommendera Mari Möllerberg till både arbetsgivare och arbetstagare.

NÅGRA AV TIDIGARE UPPDRAG